Hoe u het beste Bullet Journal kiest

By | February 12, 2021

Je hebt ze gezien – bullet journals vol met artikelen en lijsten – maar zijn ze de beste? Veel mensen hebben een natuurlijke affiniteit met een digitaal dagboek of een alledaags papieren dagboek, maar wat als u niet zo enthousiast bent? We hebben deze beginnershandleiding uiteengezet om te beschrijven wat u moet doen om te beginnen:

Wat is bullet journaling precies? In principe kunnen bullet-journals worden ingedeeld in twee hoofdtypen: het raster en het ringtype. Beide stijlen hebben een grote open pagina waarmee u in grote, gemakkelijk te lezen blokken zwart of grijs kunt schrijven, ook wel pagina’s genoemd. Hoewel er overeenkomsten zijn in beide typen, zijn er ook kleine verschillen die elke stijl voor bepaalde doeleinden meer ideaal maken.

Voor mensen met een beperkt budget is het bullet journaling-notebook van het rastertype de beste keuze. Het grotere formaat van de pagina’s betekent dat u meer pagina’s kunt besparen en dat u zittend op de pagina’s kunt schrijven, zodat u vrijwel alles kunt doen.

Als u op zoek bent naar een notebook van het rastertype, raden we u aan er een te kiezen van de beste bedrijven zoals Sony, Epson of theta. Deze merken van topkwaliteit bieden een solide constructie en prestaties, samen met een overvloed aan functies die zijn ontworpen om u te helpen het meeste uit uw notebook te halen.

Het ringvormige bullet-journaal heeft daarentegen kleinere open pagina’s en is ontworpen met verdelers die tegen elkaar passen in plaats van aan de boven- en onderkant open te zijn. Dit betekent dat u nog steeds op de pagina’s kunt schrijven, maar het is gemakkelijker vast te houden en te dragen. Er zijn veel verschillende kleuren, soorten en maten van deze verdelers, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in een groot aantal verschillende notebooks. Van zwart en blauw tot wit en geel, u kunt een stijl vinden die perfect bij uw persoonlijkheid past.

Houd bij het zoeken naar een notitieboekje dat het beste bij u past, rekening met de papierkwaliteit van het tijdschrift. Het moet dik genoeg zijn om het schrift te kunnen verwerken dat u erop wilt zetten. Bovendien moeten de pagina’s zware fysieke druk kunnen weerstaan zonder te scheuren of te scheuren. We raden aan te investeren in dagboekpapier van hoge kwaliteit, omdat dit langer meegaat en duurzamer is dan normaal papier. We raden ook aan om de beste verdelers te kopen die u zich kunt veroorloven. Hoewel duurdere merken doorgaans een betere kwaliteit bieden, is het ook belangrijk om degene te kopen met de functies die u nodig hebt.

Tot slot, als u er professioneler uit wilt zien, overweeg dan om te investeren in een leren omslag of journalese. Een leren hoes ziet er niet alleen mooier uit, maar biedt ook meer duurzaamheid dan typische plastic of vinyl hoezen. Overweeg om voor extra bescherming ook een draagtas aan te schaffen. Je kunt je bullet journal altijd bij je hebben, of je nu thuis, in de auto of waar dan ook wilt schrijven of studeren. Met de juiste accessoires kunt u uw aantekeningen en herinneringen op één plek bewaren, zodat u alles gemakkelijker kunt terugvinden wanneer u ze nodig heeft.

Op deze website meer informatie hier Mylovelynotebook.nl