Verbeter uw voertuigenprestaties met autotuning dozen en meters

By | March 17, 2021

Als u op zoek bent naar betrokken bij het afstemmen van uw auto, hebt u eerst wat basisinformatie nodig. Er zijn veel componenten om een auto af te stemmen en ze allemaal te kennen, kan overweldigend zijn voor iemand die nieuw is voor de scène. Hier heb ik geschetst wat je moet weten wanneer je op zoek bent om je auto zelf af te stemmen. Ik hoop dat deze informatie zo behulpzaam mogelijk is bij het afstemmen van je auto.

Ten eerste, een fundamentele beginners Inleiding tot het afstemmen van uw auto en alles wat u moet weten: de ecu- of elektronische besturingsmodule is het meest complexe deel van uw voertuig. Voor uw auto om zijn optimale prestaties te bieden, moet u te allen tijde in een optimale toestand houden. Dit is hoe je vele aspecten van motorprestaties behaalt, zoals inactieve snelheid, gashendel, paardenkracht, compressie en zoveel meer. Uw ECU is wat de brandstofinjectie druk, luchtstroom en luchtfilter bestuurt. Uw ECU heeft ook invloed op de prestaties van uw motor.

Laten we dus in meer diepgang komen bij het afstemmen van je oog. Je oog wordt gecontroleerd door verschillende circuits die in je motor zijn gehuisvest. De ECU is verbonden met het luchtfilter, dat vervolgens is verbonden met de cilinderkop. Elke component is verbonden met een andere, en uiteindelijk zijn ze verbonden met de rest van de motor. Met uw ECU kunt u volledige controle hebben over deze verschillende componenten.

Wanneer u bijvoorbeeld uw paardenkracht wilt verhogen, zal uw ECU de mogelijkheid toestaan dat de innamereinigers worden toegevoegd om de luchtstroom naar uw motor te verhogen.

Als u besluit om het een stap verder te nemen en uw stem uit te breiden voorbij de Motor Bay, kunt u ook kiezen om complete body-kits te kopen. Deze body-kits kunnen ook je prestaties verbeteren. De meeste automatische tuners vertellen u dat de sleutel tot afstemming consistentie is en om constant kleine wijzigingen in uw voertuig aan te brengen om resultaten op lange termijn te bereiken. Er zijn echter enkele mensen die het gevoel hebben dat het vergroten van de grootte van het luchtfilter de beste manier is om te gaan.

Als u niet te mechanisch geneigd bent, wilt u misschien ook investeren in een elektronisch brandstofpomp en ontstekingssysteem. Als u de mogelijkheid heeft om de timing van de klep handmatig te wijzigen, kan dit u ook helpen om enkele snelle afstemming resultaten te behalen. Elektronische brandstofpompen hebben verstelbare gas- en motorkleppen die kunnen worden gewijzigd voor de ultieme brandstofefficiëntie. Uw voertuigen gasklep-lichaam reageert op de kleppen en bepaalt het type gasklep dat u zult ervaren.

Ten slotte is er nog een stap die u kunt nemen om verdere controle over uw auto te winnen. Als je een agressievere boost in je vist wilt krijgen, kun je Turbo Car Recoapping gebruiken. Turbo Car Remapping is een proces waarbij u één variabele of twee op uw auto wijzigt, zoals de inlaatluchtbegrenzers, gasrespons, brandstofmengsel, uitlaatgassen, enzovoort, enzovoort om uw kracht te verbeteren. U kunt ook Turbo Car Tuning-dozen en -meters kopen.

Klik hier voor meer informatie Chipperformance.nl