Zet bestanden zeker over: 3 beste computerprogramma`s voor jullie delen betreffende bestanden aan pc

By | May 11, 2022

Jullie kiezen van een bestandsoverdrachtservice voor jou computer kan moeilijk zijn. Moderne keuze biedt maar veel oplossingen. In die artikel leert u hoedanig u zeker programma kiest om bestanden naar jouw computer aan te zetten – onder andere welke criteria u zal zoeken en welke indien de drie beste aanlanden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Om een aardig -programma ervoor het op internet overzetten van bestanden erbij kiezen, horen u op verschillende karakteriseren letten. Lees hier langer over.

Beveiliging

Dit is het eerste dat binnen je opkomt. We moet niet deze persoonsgegevens door handen vallen van aanvallers of eenvoudig verdwijnen.

Stuk voor stuk -services die in dit artikel terechtkomen beschreven, bezitten moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit zegt dat zelfs uw bureaus geen toegang hebben zelfs uw bestanden. Het vergelijken van encryptietechnologieën is dus onderwerp voordat een apart artikel, enig laat jullie de van specialist bestaan.

Gemak

Datgene is een van de belangrijkste factoren bij het opgegeven kiezen met een -platform. Deze omvatten functies dat het is van gebruikers gemakkelijker kunnen maken:

U gemak met het opslaan van bestanden – u moet u bestanden waarin u geïnteresseerd bent aangaande een paar stappen vinden.

Kansen om papieren rechtstreeks in de repository te creëren. Om dit uit te voeren, worden dikwijls aanvullende bedrijven geïntegreerd.

Het moet maximale controle waarnemen over u verzenden alsof ontvangen met bestanden.

Indien het bestand kan word bewerkt, moet het jullie geschiedenis van het opereren zijn.

Het is erg geweldig wanneer er binnen de pc-versie ook beslist mobiele variant komt.

Raden

Iedereen eis het belangrijkste tarief accepteren met een goede prijs en niet te dikwijls betalen voor wat het niet betreffende plan leven te benutten. Natuurlijk bepaalt iedereen zelve wat hij nodig heeft en enig niet.

Volledige grootte met downloadbare bestanden

Het krijtwit dat die cijfer compleet anders bestaat in https://nl.dataroom-providers.org/ opslagservices. Terwijl sommige jullie toestaan door bestanden betreffende 250 Gb of langduriger te downloaden, zijn meerdere beperkt zelfs slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jouw service betreffende Apple bestaat beschikbaar ervoor eigenaren betreffende iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- en Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud zijn een pakket van elke Apple-services, die niet alleen cloudopslag omvat, maar evenzeer Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Baten van iCloud

Het eerste voordeel is de express synchronisatie betreffende bestanden op alle iphone 4, waardoor ze snel toegankelijk zijn vanaf het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen medio Agenda, Notities en andere diensten scheppen iCloud handig en versnelt het werk binnen.

Het platform kan daarnevens dienen wanneer een ruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid vanwege de schijf als server te verwerken om API-verzoeken te te laten bezorgen.

Apple biedt tarieven door gezinstoegang voordat maximaal 5 personen, plus dit zou winstgevend zijn.

Dropbox

Dropbox is beslist van de oudste en populairste clouddatarooms.

Jouw heeft dikwijls coole tools die het werk vereenvoudigen. Leuke tips tijdens de registratie en installatie van de applicatie en dus duidelijke interface versnellen jouw aanpassingsproces. Lees meer aangaande onboarding in de applicaties bij dit fabrikaat.

Sommige functies zijn hetzelfde aan Google Drive: de mogelijkheid om tegelijkertijd te opereren in 1 bestand, opmerkingen achter bij laten, toegangsniveaus te administreren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te beluisteren en jullie prullenbak. Het kunt verwijderde bestanden tevens zien in de map waar ze waren voordat ze werden verwijderd.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit is geweest.

Cloudopslag maakt deel uit betreffende het Google-systeem, wat dus snelle plus gemakkelijke into met bedragen andere diensten betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en verschillende.