Een radiatorombouwset samenstellen

By | March 28, 2022

Een radiatorombouwset samenstellen

Om uw aluminium radiator om te bouwen tot een heavy-duty unit met vier rijen, moet u een radiatorombouwset gebruiken. Deze kits bestaan uit beugels die aan de onderkant van je core support vastgeschroefd worden en extra rubberen isolatoren voor de bovenste beugel. Uw standaard bedrijfsauto heeft een kleinere isolator op deze beugel, dus u moet ervoor zorgen dat u de vierkante meters meet van uw radiatorequivalente directe straling. Vervolgens kunt u de kit gebruiken om uw bestaande radiator om te bouwen.

radiator conversie

Een radiatorombouwset bevat alles wat je nodig hebt voor de klus 123ombouw. U moet beginnen met te bepalen welk type conversie geschikt is voor uw auto. Sommige auto's hebben maar één pijp en moeten worden omgebouwd naar een tweepijpssysteem. In dergelijke gevallen kunt u het beste een radiator kopen met een tweepijpsconfiguratie. Een cold case-conversiekit bevat twee leidingen, één voor heet water en één voor stoom. De tweede pijp kan een sectie van stralingsvloerbuizen zijn.

Nadat u de afmeting van uw radiator heeft bepaald, dient u de afmetingen ervan op te meten. Hoe langer ze zijn, hoe langer ze moeten werken. Misschien wilt u uw radiator op maat laten maken. Het moet iets groter zijn dan je denkt. Dit is om u een betere pasvorm te geven. Zo verspil je geen ruimte of geld. U kunt de radiator op dezelfde locatie installeren en geld besparen.

Meer informatie: https://123ombouw.nl